Torturi - cofetarie PitesTi

Tortul este dulcele perfect pentru a fi servit in cadrul evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Va punem la dispozitie o gama variata de torturi pentru cei mari, cat si pentru cei mici, colorate, torturi pline de farmec si stil care vor da startul distractiei. Comandati tortul preferat si optati pentru savuorile inedite!

Cofetaria Denisa Com livreaza torturi personalizate sau la comanda oriunde in Pitesti

Pregatim torturi pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba despre petrecerea celor mici, fie ca veti dori un tort pentru nunta sau pentru botez, pentru un eveniment special sau un tort personalizat, suntem pregatiti in permanenta pentru a face fata cu brio oricarei provocari. Clientul este obiectivul nostru, tocmai de aceea am decis sa ii rasplatim fidelitatea ori de cate ori va alege unul dintre delicioasele torturi marca Denisa Com ! In acest sens, livram la domiciul sau la orice eveniment tortul achizitionat prin intermediul comenzilor online sau prin intermediul comenzilor telefonice, doua dintre modalitatile eficiente de a intra rapid in posesia deliciilor realizate in cofetaria noastra!

Denisa Com detine o retea de distributie a produselor de patiserie/cofetarie, livrarile catre dumneavoastra se realizeaza in cele mai bune conditii, angajamentul asumat si orarul de livrare respectat fiind unele dintre principalele caracteristici care ne definesc prezenta in acest domeniu de profil. In plus, daca doriti sa degustati delicioasele preparate inainte de a realiza comanda, va asteptam la sediul nostru aflat pe Strada Exercițiu, nr 23, Pitesti!