Patiserie - cofetarie Pitesti

Cofetaria Denisa Com este locul in care veti gasiproduse diversificate pe placul si gustul fiecarui client. Comandati unul dintre sortimentele de patiserie si veti cunoaste gustul autentic romanesc al unor preparate cu totul si cu totul speciale!
Pentru a resimti gustul romanesc in retele traditionale, va invitam sa serviti din produsele noastre de patiserie si panificatie menite sa va readuca aminte de gustul deserturilor preparate in casa.

Produse de patiserie cu livrare oriunde in Pitesti

Produsele de patiserie sunt preferatele tuturor, acestea amintindu-ne de gustul intens si parfumul ademenitor al cozonacului cu nuca facut la mama acasa, de savoarea autentica a pascai cu branza dulce si stafide sau de curcubeul de arome al saleurilor cu susan pregatite cu spor in cuptorul inchis al bunicii !

Pentru ca ne dorim ca in fiecare casa sa se simta mirosul fascinant al aburilor calzi pe care il ofera produsele regasite in patiseria noastra, va punem la dispozitie cele mai complexe si profesionale servicii de comanda si livrare. Astfel, prin reteaua proprie de distributie, in cele mai optime conditii produsele de patiserie comandate sau efectuam serviciu de livrare la orice tip de eveniment (nunti, botezuri, aniversari, etc.).

Comenzile pentru produsele de patiserie se pot realiza online sau telefonic, in functie de preferintele fiecarui client! Mai mult decat atat, respectand fidelitatea clientilor nostri, ii invitam de fiecare data cu drag in cofetaria noastra din Pitesti ( str. Exercitiu, nr.23) pentru a testa produsele noastre de patiserie inainte de a plasa comanda. Produsele noastre pot fi personalizate in functie de poftele si preferintele clientilor, multumirea lor fiind telul pe care echipa noastra de patiseri profesionisti il indeplinesc cu brio ori de cate ori intra in laboratoarele de specialitate pentru a va satisface dorintele!

Denisa Com detine o retea de distributie a produselor de patiserie/cofetarie, livrarile catre dumneavoastra se realizeaza in cele mai bune conditii, angajamentul asumat si orarul de livrare respectat fiind unele dintre principalele caracteristici care ne definesc prezenta in acest domeniu de profil. In plus, daca doriti sa degustati delicioasele preparate inainte de a realiza comanda, va asteptam la sediul nostru aflat pe Strada Exercițiu, nr 23, Pitesti!