Bomboane - cofetarie PitesTi

Ciocolata este dulcele clasic pe care il obtinem din sortimentul de ciocolata calitativa, creand astfel o diversitate de produse menite sa fie exact pe placul inimii. Bomboanele de ciocolata cu diverse arome sunt perfecte pentru a va rasfata invitatii cu gusturi unice, pline de savoarea delicateselor internationale !

Cofetaria Denisa Com livreaza o gama larga de bomboane oriunde in Pitesti

Pregatim sortimente diversificate de bomboane. Clientul este obiectivul nostru, tocmai de aceea am decis sa ii rasplatim fidelitatea ori de cate ori va alege unul dintre delicioasele torturi marca Denisa Com ! In acest sens, livram la domiciul sau la orice eveniment tortul achizitionat prin intermediul comenzilor online sau prin intermediul comenzilor telefonice, doua dintre modalitatile eficiente de a intra rapid in posesia deliciilor realizate in cofetaria noastra!

Denisa Com detine o retea de distributie a produselor de patiserie/cofetarie, livrarile catre dumneavoastra se realizeaza in cele mai bune conditii, angajamentul asumat si orarul de livrare respectat fiind unele dintre principalele caracteristici care ne definesc prezenta in acest domeniu de profil. In plus, daca doriti sa degustati delicioasele preparate inainte de a realiza comanda, va asteptam la sediul nostru aflat pe Strada Exercițiu, nr 23, Pitesti!